top of page
Bruiloften

Ja, ik wil...

Jullie hebben ja gezegd tegen elkaar en zijn druk met het plannen van jullie grote dag. Maar daar komt best veel bij kijken! En hoe zorg je nou dat al die ideeën en pinterestplaatjes een eenheid vormen en de juiste materialen worden gevonden. Zodat alles bij elkaar past en het echt jullie bruiloft wordt? 

En dan hebben we het nog niet eens over de opbouw gehad...Wie zorgt ervoor dat alles klaar staat op het moment dat jullie aankomen? Je moet er toch niet aan denken dat je de avond voor jullie trouwdag nog loopt te rennen met lampionnen, vaasjes bloemen en allerlei andere persoonlijke accessoires. 

Of op de dag zelf. Dat je moeder, vriendin of ceremoniemeester heen en weer vliegt om ervoor te zorgen dat alles er tip top uit ziet...

Daarvoor zijn wij! Wij verzorgen namelijk ook weddingstyling.

Laat je vooral ontzorgen en verbazen tijdens jullie grote dag!

werkwijze

Onze werkwijze is eigenlijk hetzelfde als bij iedere andere styling alleen voegen we aan de basis styling nu ook onderdelen als ceremoniestyling en dinertafelstyling. Daarnaast kun je denken aan de styling van de het gastenboek, de cadeautafel, bedankjes, maar ook een kerkelijke inzegening, receptie, taart en toost en een feestavond behoren daarbij. En wij denken natuurlijk mee in alle details van de dag, zodat het mooi één geheel wordt. 

Wij ontvangen dan ook bijvoorbeeld graag de trouwkaart in verband met de juiste lettertypes, we bepalen de kleuren van de dag, we maken een persoonlijk welkomstbord of regelen bijvoorbeeld de photobooth of de bedankjes. Maar natuurlijk ook allerlei andere leuke details die jullie dag uniek maakt.

INVESTERING

Weddingstyling is altijd maatwerk en afhankelijk van jullie wensen en budget maken we een offerte op maat.

We kunnen de styling van jullie bruiloft compleet verzorgen, maar het is ook mogelijk bepaalde onderdelen zelf te regelen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via info@studiocelebrate.nl
bottom of page