top of page

BBQen in de winter?

De winter is eindelijk in aantocht, zo lijkt het. Heerlijk die winterse taferelen met witte daken, besneeuwde takken en donkere dagen. Kaarsjes, haardvuur, warme chocolade melk. Misschien kunnen we dit jaar weer eens de schaatsen uit het vet halen, of met de slee op pad.

Ondanks dat de winter zijn charme heeft, verlang ik al weer naar de zomer met zijn lange zwoele avonden, heerlijk in de tuin, of op het terras, wijntje erbij, BBQ aan.

Maar waarom combineren we de zwoele avonden niet met een (gluh)wijntje bij het haardvuur, kaarsjes aan, oké misschien ook nog een plaidje erbij om warm te blijven, en natuurlijk de BBQ aan. Er zijn genoeg winterse recepten te bedenken, die smakelijk van de BBQ komen.

Winterse BBQ is ook een ontzettend sfeervol thema, wanneer je in de wintermaanden iets te vieren hebt. Een verjaardag, jubileum, bruiloft? Hieronder alvast wat sfeerbeelden die ik op Pinterest vond. Ik krijg meteen zin om wat vrienden uit te gaan nodigen... Benieuwd wat er mogelijk is? Neem contact op...

Comments


Recente berichten
Archief
bottom of page