top of page

Feestje? Daar hoort lekker eten bij!


Omdat ik gek ben op lekker en vooral verrassend eten, sta ik regelmatig in de keuken nieuwe dingen uit te proberen. Als de nieuwe 'Allerhande' of 'Boodschappen' (tijdschrift van de MCD) uit is, neem ik die meteen mee, want dat betekent nieuwe inspiratie. Ook staat elke avond het programma MasterChef aan en 24Kitchen staat tussen de favoriete TVprogramma's.

De meeste feestjes kenmerken zich met schalen met worst en kaas, waar overigens niks mis mee is. Ik zet die zelf ook heus wel eens op tafel. Maar met een feestje wil ik uitpakken, mensen verwennen en verassen. Nieuwe smaken combineren, of bestaande smaakcombinaties in hapklare porties verpakken. En dan de presentatie... Ook daar kun je veel leuke dingen mee doen. In een goed restaurant mag een bord ook pas de keuken verlaten, wanneer het mooi opgemaakt is.

Omdat ik steeds meer vraag krijg naar partymenu's, verjaardagshapjes of cateringprijslijsten, heb ik de basis alvast uitgewerkt in een flyer. De prijzen staan inmiddels op de website, maar naast deze kleine selectie, is er nog veel meer mogelijk, dus vraag er gerust naar!

Recente berichten
Archief
bottom of page