top of page

Vrijgezellig...feest organiseren?

Ben jij aangewezen om een vrijgezellenfeest te organiseren? Dat kan best lastig zijn... Want hoe maak je het persoonlijk en toegankelijk voor iedereen? Want het draait natuurlijk allemaal om de toekomstige bruid of bruidegom!

De uitnodiging zou je alvast helemaal op de 'vrijgezel' af kunnen stemmen. Daarnaast maakt het indruk wanneer het ontvangst van de gasten en de 'vrijgezel' feestelijk is aangekleed en voorzien is van de nodige hapjes en drankjes. Een high tea, of starten jullie liever met een high wine?

Nog meer inspiratie nodig voor het invullen van de vrijgezellige dag?

Zelf niet zo creatief?

Goede ideeën, maar geen organisatorisch talent?

Wel een locatie, maar hoe nu verder?

Of simpelweg geen tijd om uren met de voorbereidingen bezig te zijn?

Laat het me weten, ik help je graag!

Recente berichten
Archief
bottom of page