top of page

Tafel vol lekkers bij je thuis?

Met vriendinnen een datum prikken is soms al best een hele onderneming met onze (over)volle agenda's. Als het dan eenmaal is gelukt om een datum vast te leggen volgt de rest van de invulling...Wat gaan we doen? Waar gaan we heen? Wie rijdt er, waar parkeren we? Ik moet nog oppas regelen!?

Andere optie is om lekker thuis te blijven...Geen oppas nodig, geen geregel met vervoer. Het enige wat je hoeft te regelen is een lege tafel en genoeg stoelen. Oh ja, en af en toe de theepot vullen met gekookt water.

 

Om een goed high tea menu samen te stellen, komt meer kijken dan je denkt. Alles moet vers zijn en er moet genoeg variatie in de smaken en texturen zitten. Uiteraard horen Scones bij een High Tea, maar er zijn nog zoveel meer lekkere taartjes, hapjes en sandwiches te bedenken.

Chocola mag natuurlijk niet ontbreken, maar ook fruit en kaas horen op een Sweet Table. En daarnaast vinden we het altijd erg leuk om mensen te verassen met nieuwe smaken, waardoor we altijd een aantal verrassende gerechten toevoegen.

 

Heb jij zaterdagmiddag 9 april nog wel een gaatje in je agenda en zou jij een MINI High Tea voor 2 personen willen winnen? Volg ons dan op Facebook en Instagram (voor dubbel kans) en reageer onder het bericht met WIE en WAAROM jij van al dat lekkers zou willen snoepen.

Recente berichten
Archief
bottom of page